info@lexramsri.nl
06 24542592

PANKAJ UDHAS LIVE IN CONCERT

Pankaj Udhas zal samen met muzikanten uit India verschillende hits uit verschillende Indiase muziekstijlen uitvoeren. Deze show zal gewijd zijn aan verschillende Indiase muziekstijlen met de focus op Ghazals.

Er is geen muziekliefhebber wiens ogen niet goed opkomen bij het horen van het lied “Chitti Ayi Hai” door de legende, Pankaj Udhas. Dit hymne-volkslied trekt nog steeds aan onze harten en roept een diep gevoel van nostalgie op. Dat is grootsheid van de soulvolle stem van de Padmashri awardee, Pankaj Udhas. Met een zangcarrière van meer dan 35 jaar blijft Pankaj Udhas een muziekicoon voor miljoenen fans over de hele wereld. Deze kunstvorm is tot bloei gekomen in zijn fluwelen stem.

Pankaj Udhas concerttournee deze zomer in augustus 2019 omvat centra in het Verenigd Koninkrijk en Europa. Hij zal het publiek betoveren met zijn populaire ghazals, waaronder de soulvolle Aur aahista keeje baatein, Jiye to jiye kaise en Ye gam e zindagi kuch to de mashwara; rasechte nummers Chandi jaisi belde tera, Na kajre ki dhar, Aaj phir tum pe pyar aaya en enkele ‘bedwelmende’ ghazals zoals La pila de saakhiya, Maloom mai sharabi nahi en Hui mahangi sharab ki todi todi piya karo.

Wees erbij om de legende te zien als hij naar Amsterdam komt in het avondje RAI Amsterdam Theater om je harten te veroveren, begeleid door ervaren muzikanten op akoestische instrumenten zoals Bansuri (Indian Flute), Tabla, Indian Percussions, Mandolin, Guitar & Keys.

Pankaj Udhas UK concert wordt gepromoot door Lex / Ramsri, L.Bholasing

PANKAJ UDHAS LIVE IN CONCERT

 24-aug-2019, 20:00 h – 23:00 h
 RAI theater , Amsterdam
 
https://www.i-ticketz.com/event/index/2641