info@lexramsri.nl
06 24542592

Music & Dance Dance

Op 25& 26  november 2017 vindt in het kader van gewoontes en culturen het evenement  ‘Dance Dance dance Event in the Hague’ plaats in de Grote Kerk.

Het is een dans spektakel met diverse Haagse Dance Companies, daarnaast is er een culinaire kennismaking met producten uit de ruim gevarieerde Surinaamse keuken.
 
Naast deze activiteiten, die over het algemeen overdag zullen plaatsvinden, zullen er ook diverse muzikale optredens worden verzorgd door verschillende Surinaamse artiesten. Het sluitstuk van de eerste avond (zaterdag 25 november) is een optreden van ‘The stars of the evening’  Mike Motion ,Rishi Romero,Scotown , La Fiesta, en diverse Haagse dans producties .

Deze manifestatie wordt gedragen door een breed platform van Haagse instellingen, waaronder de stichting Vobis, Hob, Mooff, stichting Lexes, Legacy. De promo is verzorgd door Radio Amor en Funx.

Voor meer informatie omtrent deze bijzondere manifestatie kunt u terecht bij de stichting Lexes, telefonisch bereikbaar op het volgende nummer: 06-24542592.